Rochusbuurt

maandag, 16 December

Laatste updatema, 05 feb 2018 11am

 • Registreer
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Waarderingssubidie voor Buurtvereniging

Persbericht Gemeente Eindhoven 12-01-2011 

Waarderingssubsidie voor 14 organisaties

14 Organisaties in Eindhoven hebben dinsdag 11 januari een waarderingscheque ter waarde van  € 1.000,- ontvangen uit handen van wethouder Mary Fiers. Alle organisaties hebben op hun eigen manier een bijdrage geleverd aan de leefbaarheid in hun wijk. Zij mogen de subsidie naar eigen inzicht besteden.

Leefbaarheid

De organisaties bestaan voor het grootste deel uit vrijwilligers. Zij zetten zich in om bijvoorbeeld activiteiten te organiseren waardoor mensen elkaar ontmoeten of ze ondernemen acties om de wijk schoon te houden. Er is bijvoorbeeld een waarderingssubsidie uitgereikt aan het bestuur van de Rochusbuurtvereniging omdat zij altijd constructief meedenken en activiteiten organiseren voor de buurtbewoners. Kindervakantiewerk Hanevoet wordt gewaardeerd omdat zij al jarenlang een leuk programma bieden voor de kinderen. En Volkstuinvereniging Groen Gennep krijgt een waarderingssubsidie omdat deze vrijwilligers zich niet alleen inzetten voor het groen en de natuur, maar ook verschillende culturen met elkaar weten te verbinden.

Vrijwilligers

De organisaties die een waarderingssubsidie hebben ontvangen, laten zien hoe belangrijk en effectief het is als inwoners zich inzetten voor hun eigen wijk. De gemeente spreekt met het extraatje de waardering uit voor de vaak tomeloze inzet van de vrijwilligers. Het is een steuntje in de rug om het goede werk te blijven voortzetten.

U bevindt zich hier: Home Waarderingssubidie voor Buurtvereniging
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS