Help de Rochusbuurt aan passende nieuwbouwplannen

De nieuwbouwplannen van Wooninc. in de Rochusbuurt Drie jaar lang heeft het geduurd, Veel buurtbewoners hebben bezwaren ingediend, maar er is nauwelijks iets mee gedaan. De rommel in de buurt neemt langzaam toe. We zijn het beu; er moet iets gebeuren. En dat kan, en dat kan ook heel snel! Maar als we niets doen krijgen we dit: Het is niet goed en kan veel beter!  

Hoefkestraat-Geldropseweg Deze afbeelding is een weergave van de oorspronkelijk plannen van Wooninc voor het terrein Hoefkestraat- Geldropseweg’. Inmiddels zijn er wijzigingen in de plannen doorgevoerd. Het concept van de plannen is echter onveranderd.                                     

Blauwververij-RomerohofDeze afbeelding is een weergave van de oorspronkelijk plannen van Wooninc voor het terrein ‘Blauwververij- Romerohof’. Inmiddels zijn er wijzigingen in de plannen doorgevoerd. Hetconcept van de plannen is echter onveranderd.  

Dit is het moment om er nog iets aan te doen. De bezwaren zijn ingediend bij de gemeente, een van de makers van de plannen. We gaan deze nu voorleggen aan een onafhankelijke rechtbank. Maar dat kost veel geld. Wij hopen dat u daaraan ook uw bijdrage wilt leveren. We doen het uiteindelijk voor maar een ding: een nog betere Rochusbuurt, ook voor U. U kunt uw bijdrage overmaken op de rekening: 35 50 029, t.n.v. Rochusbuurt te Eindhoven. Onder vermelding van: Beroepszaak. Namens de Werkgroep Nieuwbouw van de Rochusbuurtvereniging, Frank van der Laak

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS